Op zoek naar een letselschade advocaat in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare letselschade advocaat in Amsterdam en omgeving? U bent dan bij ons aan het juiste adres. Naast de directe letselschade kijken wij nauwgezet naar een eventuele vervolgschade op lange termijn en naar de immateriƫle of emotionele schade ten gevolge van het ongeval of gebeurtenis. Tot de
schade behoren volgens het Burgerlijk Wetboek ook de buitengerechtelijke kosten die u moet maken zoals het honorarium van uw belangenbehartiger, kosten van een medisch adviseur, enzovoort. Hulp nodig bij letselschade? Vraag juridisch advies aan.

Bedrijfsongeval

Bij een bedrijfsongeval kan iemand anders aansprakelijk zijn voor het ongeval. Loopt u schade op bij dit ongeval dan bestaat er recht op schadevergoeding. Per 100.000 werknemers lopen jaarlijks 3.000 werknemers schade op waarvan ongeveer 50 personen na spoedeisende hulp opname behoeven in een ziekenhuis. Het is uw letselschade advocaat die kan beoordelen of iemand anders aansprakelijk is aan de hand van het Nederlands recht waarbij de schade verhaald kan worden.

Verkeersongeval

Dagelijks lopen we in het verkeer risico op letselschade waar een ander voor aansprakelijk kan zijn. Ook hier is het uw letselschade advocaat die voor u de schade en de eventuele vervolgschade helder in beeld kan brengen en ook verhalen.

Ongeval met dier?

Ook door dieren kunt u letselschade oplopen waarbij de eigenaar van het dier aansprakelijk kan worden gesteld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan hondenbeten waarvan er jaarlijks 150.000 per jaar voorkomen. Persoonlijk letsel, schade aan kleding en medische behandeling komen daarbij veel voor.

Gebrekkig product?

Wanneer er aan een product wat u gekocht heeft een gebrek blijkt te kleven en u ondervindt schade van dit onveilig product, dan is de ontstane schade door ons te verhalen. Producten zoals hier bedoeld komen in een grote verscheidenheid voor waarbij u kunt denken aan levensmiddelen, apparatuur, auto’s en dergelijke.

Andere oorzaak

Letselschade kan door heel verschillende oorzaken ontstaan. Denk daarbij aan schade door roerende of onroerende zaken, aan medische missers, beroepsziektes, enzovoort.
Wij kunnen voor u vaststellen of in voorkomende gevallen er sprake is van letselschade.

Op zoek naar een letselschade advocaat in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *