De beste letselschade advocaat in Utrecht!

U heeft schade en u zoekt een betrouwbare letselschade advocaat in Utrecht en omgeving? Wij zijn een deskundig en betrouwbaar bureau gespecialiseerd in letselschade. Letselschade is een specialisatie en u kunt bij ons rekenen op een grote mate van deskundigheid. Wij stellen met u vast in welke mate er sprake is van verhaalbare schade waarbij we oog hebben voor vervolgschade die kan optreden. Tot de schade behoren ook de kosten die wij als letselschade advocaat met eventueel ingehuurde deskundigen voor u maken. Daarnaast hebben wij oog voor eventuele immateriƫle die ten gevolge van het letsel kan optreden.

Advocaten in de regio utrecht

Bedrijfsongeval

Jaarlijks worden vele werknemers getroffen door een bedrijfsongeval. Vaak is daarbij iemand anders verantwoordelijk voor het ongeval. Voor opgelopen schade bestaat dan recht op schadevergoeding. Op grond van het Nederlands recht kunnen wij achterhalen of iemand aansprakelijk voor het ongeval en kunnen wij een procedure starten om de schade te verhalen.

Verkeersongeval

Dagelijks zijn er veel verkeersongevallen met letselschade. Vaak is voor deze schade een ander aansprakelijk. Bent u betrokken geweest bij een dergelijk ongeval en heeft u letselschade dan is uw zaak bij onze specialisten in betrouwbare handen. Wij zijn deskundig op het gebied van letselschade en vervolgschade bij ongevallen.

Ongeval met dier?

Natuurlijk kunnen ook dieren letselschade veroorzaken. Direct via bijvoorbeeld beten en indirect doordat dieren bijvoorbeeld een ongeval veroorzaken. De eigenaar van het dier kan dan aansprakelijk worden gesteld voor de veroorzaakte letselschade.

Gebrekkig product?

Een product kan als gebrekkig worden aangemerkt wanneer is gebleken dat het niet veilig was. Dat blijkt uit het feit dat u letselschade heeft geleden. Als u slachtoffer bent van een gebrekkig product kunt u een beroep op onze deskundigen doen om de schade te verhalen. Bij producten kunt u denken aan allerlei gebruiksvoorwerpen zoals (huishoudelijke)apparatuur, speelgoed maar ook aan levensmiddelen.

Andere oorzaak

Allerlei verschillende oorzaken kunnen letselschade tot gevolg hebben. Loopt u bijvoorbeeld letselschade op door pannen die van een dak waaien dan is de eigenaar verantwoordelijk en kunt u de opgelopen schade verhalen. Allerlei roerende en onroerende zaken kunnen gebrekkig zijn. Maar denk ook aan medische fouten en beroepsziekten.

Letselschade advocaat in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *