Letselschade advocaat rotterdam; hulp na ongeval

Heeft u schade en zoekt u een deskundige letselschade advocaat In Rotterdam en omgeving, dan kunt u er vertrouwen in hebben dat uw zaak bij ons in deskundige handen is. Wij kijken daarbij niet alleen naar de directe schade maar ook naar vervolgschade die zou kunnen optreden. Ook beoordelen wij met u of er sprake is van immateriƫle schade.
Het is voor u van belang om te weten dat ook de kosten die u maakt door ons als belangenbehartiger ook tot uw schade worden gerekend. Ook eventuele adviseurs die bij de zaak betrokken worden vallen onder de schade. In het Burgerlijk Wetboek worden deze kosten tot de zogenaamde buitengerechtelijke kosten gerekend.

Bedrijfsongeval

Bedrijfsongevallen komen veelvuldig voor en vaak is daarvoor iemand anders aansprakelijk. Heeft u schade opgelopen bij een bedrijfsongeval dan kan uw letselschade advocaat op grond van het Nederlands recht beoordelen of u recht heeft op een schadevergoeding en deze schade verhalen bij de veroorzaker.

Verkeersongeval

Veel letselschades worden veroorzaakt door verkeersongevallen. Vaak is een ander aansprakelijk voor letselschade die u daarbij oploopt. Onze letselschade advocaten zijn specialisten die de schade, inclusief eventuele vervolgschade kunnen berekenen en verhalen op de veroorzaker.

Ongeval met dier?

Dieren zijn niet zelden oorzaak van letselschade. Daarbij kan de eigenaar van het dier aansprakelijk worden gesteld. Honden veroorzaken jaarlijks veel letselschade maar ook loslopende paarden en andere dieren kunnen letselschade veroorzaken.

Gebrekkig product?

Bent u het slachtoffer van een gebrekkig product? Ook dan kunt u een beroep op ons doen om de ontstane schade te laten verhalen. Aan onveilige gekochte producten kunnen gebreken kleven die verantwoordelijk zijn voor schade. Bij producten kunt u denken aan een heel scala van gebruiksvoorwerpen zoals huishoudelijke apparatuur, speelgoed maar ook aan levensmiddelen.

Andere oorzaak

Tal van verschillende oorzaken kunnen letselschade tot gevolg hebben. Medische missers, beroepsziektes maar ook schade door onroerende zaken zoals gaten in wegen kunnen letselschade veroorzaken die verhaalbaar zijn. Wij kunnen voor u beoordelen of er sprake is van verhaalbare letselschade.

Regio Den Haag letselschade advocaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *